Over ons

Over ons

Hier begint jouw sportcarrière. Sporters worden gevonden door sportverenigingen en clubs ontdekken nieuw talent via ons platform! EmpireSport is hét online sporters platform voor zowel sporter en club.

Wij zijn de schakel tussen sporters, clubs en scouts

Wij zijn een schakel tussen sporter en club op verschillende niveau’s. Wij ondersteunen spelers vanaf amateurniveau, tot aan de absolute top. Elke sporter die op zoek is naar een passende club kan bij Empiresport terecht. Onze relaties met verschillende sportclubs in zowel Nederland als België stellen ons in staat om de juiste sporters op de juiste plek te krijgen.

Clubs
1
Spelers
1
Authentiek
1 %

Empiresport zorgt er met haar platform voor dat teams de mogelijkheid krijgen om nieuw talent te vinden en gaten te dichten. We zorgen er samen voor dat het probleem van sporters zoeken en vinden verleden tijd wordt. Wie weet is jouw nieuwe keeper dichterbij dan je denkt. Maak daarom vandaag nog een gratis account aan!

Net als wij er voor spelers zijn, zijn wij er ook voor sportverenigingen in zowel Nederland als België. Wij helpen clubs bij het vinden van de volgende generatie talent. Het proces van spelers ontdekken, benaderen en enthousiasmeren gebeurt volledig gestroomlijnd via ons platform. Zorg er daarom voor dat je er als sportvereniging een pagina aanmaakt, het is inmiddels gratis!

Ons platform is ook geschikt voor scouts of intermediairs. Het vinden van nieuw talent is nog nooit zo eenvoudig geweest. Onze constant groeiende database met enthousiaste sporters is volledig ter beschikking voor zowel scouts als intermediairs. Hierdoor kunnen spelers en scouts met elkaar in contact komen.

Een niveau omhoog

Wij willen jou zo graag mogelijk helpen om de volgende stap te zetten in jouw sport carrière. Door je aan te melden bij Empiresport, krijg je de mogelijkheid om jezelf zichtbaar te maken voor verschillende clubs. Door het plaatsen van een filmpje of foto’s, zet je jezelf of de kaart en laat je aan scouts, clubs, trainers en andere spelers zien wat jij in huis hebt. Dit zal je helpen bij het maken van belangrijke connecties binnen de sportbranche. Welke sport je ook beoefend, Empiresport is er voor jou!

Persoonlijke begeleiding

Empiresport is niet enkel een platform voor het vinden van nieuw talent. Naast het fungeren als schakel tussen vereniging en sporter, richten wij ons ook op persoonlijke begeleiding van sporters. Wij willen natuurlijk het beste voor zowel de sporter, als de club. Hierom zijn wij van mening dat we, door het bieden van persoonlijke begeleiding, de sporters kunnen klaarstomen voor een succesvolle carrière. De begeleiding die je als sporter van ons kan verwachten, zal bestaan uit het volgende:

  • Hulp bij het onderhouden van contacten met sportverenigingen
  • Ondersteuning bij het opstellen en ondertekenen van contracten
  • Begeleiding gedurende het gehele transferproces

Elke sport Wij passen ons volledig aan aan de behoefte van de sporter

Dus ben jij een sporter, sportvereniging, scout, begeleider of intermediair? Maak dan snel een gratis account aan bij Empiresport!

Talentendagen

Empiresport zal gedurende het jaar ook talentendagen organiseren. Deze talentendagen staan in het thema van laten zien wat je kan, met als doel om zo de sporters en de scouts dichterbij elkaar te brengen. De sporters krijgen de kans om hun skills te tonen en die positie bij een topclub te bemachtigen. Daarnaast kan je hier als sporter ook veel leren van andere sporters die wellicht iets verder zijn in hun carrière.

Natuurlijk zijn de begeleiders van Empiresport ook aanwezig om te ondersteunen waar nodig. Houd onze social media kanalen goed in de gaten voor aankondigingen over deze talentendagen.

Missie

Wij willen beginnende en gevorderde sporters, jong en oud, stimuleren en begeleiden door middel van een breed aanbod. Met veel energie willen wij de Amerikaanse sportcultuur naar zowel Nederland als België halen.

Dit gaan wij doen door toernooien te organiseren, op verschillende sport clubs trainingen te geven en onze missie onder de aandacht te brengen op scholen.

De sporters worden in contact gebracht met de juiste mensen en krijgen de juiste begeleiding om hun gestelde doel te bereiken.

Empire sport wilt dat elke sporter door middel van de juiste middelen het uiterste uit zijn sportcarrière kan halen en verhoogt de kans om ontdekt te worden.

Wat wij doen

Wij brengen spelers en clubs en scouts dichter bij elkaar. We bieden sporters een platform om hun talenten zichtbaar te maken voor clubs, scouts of andere sporters.

Dit doen ze door foto’s of video’s te plaatsen waarin ze hun talenten laten zien. Andere sporters, scouts of clubs kunnen hier dan op reageren en zo met de sporter in contact komen.

Wat wij ook aanbieden is een buddy:

Waarom wij hier van gebruik willen maken is omdat niet alle ouders of verzorgers de tijd en/of middelen hebben om te investeren in hun kind. Wij zorgen ervoor dat de sportcarrière van iedere sporter op nummer 1 staat.

Dit doen wij door voldoende in sporters te investeren en alle mogelijke middelen hiervoor in te zetten

In welke situatie dan ook willen wij eenieder het gevoel geven dat je de juiste mensen om je heen hebt. Bij conflicten en/of vragen is je buddy altijd bereikbaar om jou verder te helpen.