Scouts

Scouts

Naast sporters en sportclubs kunnen ook scouts gebruik maken van ons platform. Wij weten dat scouts vaak een belangrijke rol spellen binnen de carrière van sporters. Daarom willen wij scouts de gelegenheid geven om sporters te kunnen vinden en met hen in contact te komen. Voor onze sporters is dit een ideale kans om hogerop te komen en voor de scout een kans om nieuw talent te ontdekken.

Vind spelers voor jouw club!

Scouts kunnen bij EmpireSport een account aanmaken en zoeken naar sporters binnen of buiten hun regio. De scouts kunnen foto’s en video’s van de sporter bekijken en beslissen om hiermee in contact te komen. EmpireSport biedt gedurende dit proces ondersteuning aan zowel de sporter als de scout.

Bekijk zijn of haar profiel via ons platform om op de hoogte te zijn van zijn of haar skills en vul je agenda met de dagen waarop de speler bij de sportclub aanwezig is.

Waar maken wij het verschil?

De dagen van op goed geluk nieuwe sporters vinden met de benodigde skills voor jouw team/club laten we achter ons. Met EmpireSport kan je gericht op zoek gaan naar sporters die een verschil kunnen maken. Dit bespaart jou als scout een hoop werk bij het vinden en benaderen van nieuwe spelers.

Via ons platform krijg je een zichtbare preview over de sporter en hoef je geen onnodige kilometers te maken om te zien of die sporter waar je laatst over hoorde, wel echt zo goed is als beschreven.

Daarnaast organiseren wij verschillende talentendagen waarbij allerlei talentvolle sporters aanwezig zullen zijn. Houd onze social media kanalen goed in de gaten voor informatie over de data waarop deze worden gehouden.

Zoek naar nieuw talent via de database van EmpireSport.

Raak in contact met potentiële spelers voor jouw club.

Ga samen met de sporters en EmpireSport een samenwerking aan. De sporters kom in het team te spelen waarin jij ze plaatst. EmpireSport ondersteunt jullie beiden gedurende het proces.

Scouts bij EmpireSport

Alle leden bekijken die Scout zijn

1 -17 van 17 leden bekijken